4 januari 2016

Nieuws

Vrouwenochtend


Klusdag op 2 maart

Help mee om ons kerkgebouw op te knappen! Zaterdag 2 maart wordt weer een gezellige klusdag georganiseerd in en rondom Woord en Daad. Iedereen is welkom om 9.00 uur; rond 14.00 zit het werk er op. Voor een lunch wordt gezorgd. Graag tot ziens op 2 maart!


“De tekenen der tijden” in Vaassen

Op donderdag 14 maart is er in Vaassen een eerste studieavond in een serie van twee met ds. Willem J.J. Glashouwer, president van Christenen voor Israël Internationaal. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De tekenen der tijden. De tweede avond wordt gehouden op donderdag 16 april. Beide bijeenkomsten vinden plaats in de Rank, Torenstraat 15 in Vaassen. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis.


Jongeren gezocht voor een anders-dan-anders vakantie

De Grote Witte Tent (GWT) zoekt jongeren voor een anders-dan-anders vakantie. GWT organiseert kerk- en recreatiewerk in Luxemburg en wil zo iets van God laten zien aan de duizenden Nederlanders en Vlamingen die daar met vakantie zijn. Als GWT teamlid organiseer je samen met je team voor de campinggasten allerlei verschillende activiteiten zoals kerkdiensten, kinder- en tienerclubs, droppings, kampvuur, sporttoernooien enz. GWT zoekt jongeren tussen de 18 en 28 jaar die hierin deze zomer mee willen draaien. Meer informatie op www.grotewittetent.nl.


Stemmentellers gezocht voor de verkiezingen op 20 maart

Wil je geld verdienen voor Woord & Daad? Dat kan op woensdag 20 maart 2019 als stemmenteller tijdens de verkiezingen. Meld je vóór 22 februari a.s. aan via secretariaat@woordendaad.net!

Wat houdt ’t in?

Op woensdag 20 maart 2019 worden de verkiezingen gehouden voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Na afloop van de verkiezingen moeten alle stemmen geteld worden.
Dat gebeurt vanaf 21.00 uur in de 21 stembureaus binnen onze gemeente Epe.

De gemeente heeft hulp nodig om deze klus te klaren. Daarmee krijg je een mooi kijkje achter de schermen op het stembureau en kun je tegelijkertijd 50 euro verdienen voor Woord en Daad.

Wat moet je ervoor doen?

  • Je volgt een instructie op donderdag 7 maart om 19.00 tot 20.30 op het gemeentehuis (neem je identiteitsbewijs mee! Is de voordeur gesloten? Dan kan je via de zijkant, bij de Albert Heijn naar binnen);
  • Op 20 maart 2019 vanaf 21.00 uur (20.30 uur aanwezig!) ga je handmatig de stembiljetten tellen in het stembureau in het gebouw van Woord en Daad;
  • Je telt volgens een instructie en voert daarbij de opdrachten uit die je krijgt van de voorzitter van het stembureau.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent secuur en neemt dit werk serieus
  • Je helpt mee tot het klaar is
  • Je hebt eigen vervoer, want er rijdt geen bus meer wanneer het klaar is (uiterlijk ca. 01.00 uur in de nacht)

Woord & Daad zou graag 6 personen aanmelden. Help je mee? Laat het z.s.m. maar uiterlijk voor 22 februari weten viasecretariaat@woordendaad.net. Alvast bedankt!


Livestream

De diensten van Woord en Daad zijn live te volgen via www.woordendaad.net. Alleen het podium wordt in beeld gebracht. De stream wordt na de dienst offline gehaald. Als je de dienst later wilt terugkijken, stuur dan even een mailtje naar livestream@woordendaad.net om een beveiligde link te ontvangen. Ook oudere diensten zijn op te vragen.


Vacatures

Geluidsteam
Heb je affiniteit met muziek en een goed gehoor? Kom dan het geluidsteam versterken! We zijn dringend op zoek naar mensen die zich voor dit belangrijke werk tijdens de diensten willen inzetten.

Beamerteam
Ben je meer visueel ingesteld en zou je je steentje willen bijdragen tijdens de dienst? We zijn ook op zoek naar nieuwe mensen die de beamer willen bedienen.

Wil je meer weten over een van de vacatures? Mail dan naar secretariaat@woordendaad.net


Ideeënbus

We hebben het nodig als gemeente om elkaar aan te vullen en het lichaam compleet te laten zijn zoals God dat heeft bedoeld. Hebt u een mooi idee voor de gemeente? Of wilt u uw gaven en talenten inzetten binnen Woord en Daad, maar weet u niet hoe? Stuur dan een berichtje naar secretariaat@woordendaad.net


Zieken

We willen graag de volgende zieken onder uw aandacht brengen:

Eli Haumahu (revaliderend)

Giovanni Taribuka

Jane Buning
Het Grotenhuis, woning 25, Binnenweg 2, 7391 GP Twello

Wordt een van de gemeenteleden gemist of is iemand ziek, wilt u dat dan doorgeven
zodat niemand over het hoofd wordt gezien? Hebt u een adres nodig om een kaartje te sturen? Neem even contact op met het pastoraat via pastoraat@woordendaad.net


Giften

Woord en Daad is financieel afhankelijk van giften. We hebben elkaar nodig om onze gemeente te dragen. Als wij gehoorzaam zijn en doen wat we mogen doen, dan zal Gods zegen het zeker bevestigen.

Draagt u ook uw steentje bij? Dat kan door geld in de collectezak te stoppen tijdens de dienst, of uw gift over te maken naar het IBAN nummer bij de Rabobank: NL64RABO0364412577 t.n.v. Volle Evangelie Gemeente Woord en Daad in Vaassen.

Geeft u het liefst tijdens de collecte, maar hebt u geen contact geld op zak? Vraag dan Hein van Asselt naar collectebonnen. Of maak nog tijdens de collecte een bedrag over via uw telebankieren-app.

Woord en Daad heeft een ANBI status; giften aan de gemeente zijn daarom belasting aftrekbaar. Neem voor vragen over bijvoorbeeld legaten of periodieke giften contact op met het zakelijk bestuur: zakelijkbestuur@woordendaad.net

Spreuken 3: 9 en 10: Eer de Heer met al je rijkdom, met het beste van de oogst. Graan zal je voorraadschuren vullen, je kuipen lopen over van wijn.