4 januari 2016

Nieuws

Vakantierooster Benjamin/Gideongroep

In de maand augustus zijn er geen kinderdiensten op de zondagochtenden. Er zijn helaas te weinig kinderwerkers beschikbaar om een apart programma voor de kinderen te kunnen aanbieden. De kinderen blijven op 4, 11, 18 en 25 augustus daarom in de dienst. Op zondag 1 september gaat het kinderwerk weer van start. Er is gedurende de maand augustus wel opvang voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar in de crèche.

Het kinderwerk van Woord en Daad kampt op dit moment met een groot tekort aan kinderwerkers. De nood is zo hoog dat de kinderdiensten mogelijk niet eens elke zondag meer aangeboden kunnen worden. Heb je een hart voor kinderen en wil je graag je geloof met ze delen? Meld je dan snel aan als kinderwerker bij Esther van den Heuvel: e.vdheuvel-pelamonia@woordendaad.net.


Livestream

De diensten van Woord en Daad zijn live te volgen via www.woordendaad.net. Alleen het podium wordt in beeld gebracht. De stream wordt na de dienst offline gehaald. Als je de dienst later wilt terugkijken, stuur dan even een mailtje naar livestream@woordendaad.net om een beveiligde link te ontvangen. Ook oudere diensten zijn op te vragen.


Vacatures

Geluidsteam
Heb je affiniteit met muziek en een goed gehoor? Kom dan het geluidsteam versterken! We zijn dringend op zoek naar mensen die zich voor dit belangrijke werk tijdens de diensten willen inzetten.

Beamerteam
Ben je meer visueel ingesteld en zou je je steentje willen bijdragen tijdens de dienst? We zijn ook op zoek naar nieuwe mensen die de beamer willen bedienen.

Wil je meer weten over een van de vacatures? Mail dan naar secretariaat@woordendaad.net


Ideeënbus

We hebben het nodig als gemeente om elkaar aan te vullen en het lichaam compleet te laten zijn zoals God dat heeft bedoeld. Hebt u een mooi idee voor de gemeente? Of wilt u uw gaven en talenten inzetten binnen Woord en Daad, maar weet u niet hoe? Stuur dan een berichtje naar secretariaat@woordendaad.net


Zieken

We willen graag de volgende zieken onder uw aandacht brengen:

C. Pelamonia

Junus Luhukay: Vriezinnenstede 29 8171 KX Vaassen

Giovanni Taribuka

Eli Haumahu (revaliderend): van Riebeeckstraat 77 8172 GT Vaassen

Jane Buning: Het Grotenhuis, woning 25, Binnenweg 2, 7391 GP Twello

Wordt een van de gemeenteleden gemist of is iemand ziek, wilt u dat dan doorgeven zodat niemand over het hoofd wordt gezien? Hebt u een adres nodig om een kaartje te sturen? Neem even contact op met het pastoraat via pastoraat@woordendaad.net.

 Graag geboortekaartjes of andere mededelingen bestemd voor de gemeente sturen naar secretariaat@woordendaad.net.


Giften

Woord en Daad is financieel afhankelijk van giften. We hebben elkaar nodig om onze gemeente te dragen. Als wij gehoorzaam zijn en doen wat we mogen doen, dan zal Gods zegen het zeker bevestigen.

Draagt u ook uw steentje bij? Dat kan door geld in de collectezak te stoppen tijdens de dienst, of uw gift over te maken naar het IBAN nummer bij de Rabobank: NL64RABO0364412577 t.n.v. Volle Evangelie Gemeente Woord en Daad in Vaassen.

Geeft u het liefst tijdens de collecte, maar hebt u geen contact geld op zak? Vraag dan Hein van Asselt naar collectebonnen. Of maak nog tijdens de collecte een bedrag over via uw telebankieren-app.

Woord en Daad heeft een ANBI status; giften aan de gemeente zijn daarom belasting aftrekbaar. Neem voor vragen over bijvoorbeeld legaten of periodieke giften contact op met het zakelijk bestuur: zakelijkbestuur@woordendaad.net

Spreuken 3: 9 en 10: Eer de Heer met al je rijkdom, met het beste van de oogst. Graan zal je voorraadschuren vullen, je kuipen lopen over van wijn.