15 januari 2016

Discipelschap

Een discipel/volgeling van Jezus en wat nu?

logo onderwijs 1 [469242]Als gemeente leiding willen wij jullie meer mogelijkheden  aanbieden om toegerust en uitgedaagd te worden. Om te groeien in je geloof. Naast de fundamentenkring, cel groepen en gezamenlijk onderwijs, willen wij jullie uitdagen om je op te geven voor de discipelschap-cursus  “the winner takes it all”. Waarom deze naam: Een Winnaar wil alles ontvangen dat God voor hem heeft  en is bereid de hele weg te gaan.

Hoe zit dat met jou? Wandel je in de volheid die Christus je heeft gegeven? Je bent misschien al een tijdje onderweg of komt als kind van God net kijken. Weet je wie je bent in Christus? Wat is het om als ambassadeur van Gods Koninkrijk te wandelen in geloof en in de kracht van de Heilige Geest? We leven in bijzondere tijden en God heeft een ieder van ons nodig.

Jezus zei tegen zijn discipelen, Zoals de Vader mij gezonden heeft zo zend ik ook jullie. Dit geld ook voor ons. De zendingsopdracht uit Markus 16 is er één die ook voor nu heel relevant is.

Rom. 8:19 zegt dat de schepping wacht op het openbaar worden van de zonen en dochters van God.  Efz. 3:10 maakt duidelijk dat God doormiddel van de gemeente, Zijn lichaam, Zijn veelkleurige wijsheid bekend wil maken. Daarnaast  zegt God in Joh. 15:16  dat Hij je heeft uitgekozen. Hij heeft je nodig.

Voor meer informatie: onderwijs@woordendaad.net